Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Udlejning 12 varer

Underkategorier

 • Service

  Festudlejning - alt til fest og jubilæum på Mors, i Thy, Salling og Skive


  Nykøbing Serviceudlejning klarer alt inden for festudlejning, så du blot behøver at handle et sted, når du skal forberede din fest, dit jubilæum eller din reception i Thisted, Skive, Thy og mange andre steder. Vores festudlejning kan klare alt til festen, lige fra indbydelser til telt, herunder særligt festudstyr, men også udlejning af borde og stole. Opvasken ordner vi gratis, men vi kan også dække bord og pynte op mod et mindre honorar.

  Inspiration i vores showroom

  Du kan få inspiration til dekoration og borddækning i vores showroom i Nykøbing Mors, hvor du samtidig kan se, hvad du kan leje af vores festudlejning. Vi har åbent hver torsdag fra klokken 15.00 til 18.00, men du kan også lave en aftale på andet tidspunkt, hvis det passer dig bedre.

  Vi tilbyder alt fra bordkort til telte i vores festudlejning

  Vores festudlejning tilbyder for eksempel indbydelser, bordkort, servietter, stearinlys og bordpynt i alle afskygninger. Derudover tilbyder vi særligt udstyr som blandt andet slushice-maskiner, softice-maskiner, popcorn-maskiner, snack-varmere, pølsestegere, brødristere og stor gasgrill.
  ​Naturligvis har vi mange varianter af tallerkner, glas og bestik samt fade, opsatser, vaser, lysestager og dækketallerkner i sølv. Stole, borde og lignende kan lejes med eller uden telt; og telte kan leveres med bund, som vi monterer, når vi sætter teltet op.

  Kontakt Nykøbing Serviceudlejning på telefon 23 45 59 33 for at høre mere om festudlejning, lave en aftale om besøg i vores showroom eller bestille udstyr og service til din næste fest. Du kan også skrive til os på e-mail a.knappe@mail.tele.dk.
 • Bord & stole

  Udlejning af borde og stole til fester og jubilæer i Nykøbing Mors

  Nykøbing Serviceudlejning tilbyder udlejning af borde og stole til alle formål. Vores kunder er private, virksomheder og foreninger, og vi lejer borde og stole ud til alle arrangementer - lige fra halballer og LAN-parties til generalforsamlinger og private fester i Mors, Thisted, Skive, Thy og mange andre steder.

  Ud over udlejning af borde og stole tilbyder vi telte og service

  Vi har tænkt på det hele i forbindelse med udlejning af borde og stole, og derfor sidder bordbenene naturligvis ikke i vejen på vores borde. Du kan i det hele taget sætte vores borde sammen på alle mulige tænkelige måder, uden der kommer et bordben i vejen. Samtidig har vi polstrede stole, der er gode at sidde i - også om vinteren, hvor du ikke mærker kulden nedefra.​

  Udover udlejningen af borde og stole, tilbyder vi også udlejning af store hvide telte, hvor der er mulighed for panoramaudsigt eller for varme på de kølige årstider. Dertil kommer, at vi også har udlejning af tallerkner, glas, bestik, kopper og fade samt alt andet udstyr til en fest, et jubilæum, en reception eller et stort møde.​

  Vi har et showroom

  Du kan besøge vores showroom i Nykøbing Mors for at se, hvad vi tilbyder inden for udlejning af borde og stole - herunder alt andet udstyr og maskiner i forbindelse med en fest. Der er åbent hver torsdag fra klokken 15.00 til 18.00, men du kan næsten komme, når det passer dig, hvis du aftaler det på forhånd.

  Du er altid velkommen til at kontakte os på 23 45 59 33 eller e-mail a.knappe@mail.tele.dk for at høre mere om os eller for at få et tilbud på udlejning.​
 • Teltudlejning

  Teltudlejning på Mors, i Thy, Thisted og Skive


  Hos Nykøbing Serviceudlejning tilbyder vi alt inden for festudlejning og teltudlejning - herunder partytelt, festtelt og ethvert andet telt til fester, jubilæer og receptioner.

  Vi har flotte hvide telte, hvor der er mulighed for panoramaudsigt, men også mulighed for varme. Vi har mange praktiske og stabile bunde til telte med lysegråt klikgulv i plastik. Desuden har vi polstrede stole, som er behagelige at sidde på. Dog kan du med vores teltudlejning leje borde, stole og service uden at benytte vores teltudlejning.

  Vi tilbyder teltudlejning og alt andet til en fest

  ​Når du benytter vores teltudlejning, kommer vi ud før festen og sætter dit partytelt op, ligesom vi monterer gulvet i teltet. Vi medbringer samtidig stole og borde, hvis du har bestilt det sammen med dit partytelt. Desuden medbringer vi tallerkner, bestik, glas og alt andet, som du eventuelt har bestilt gennem vores teltudlejning. Det er også muligt at bede os om at dække bordene og arrangere det hele forud for festen, når du lejer et partytelt.

  Efter festen kommer vi for at pille teltet ned og fjerner teltbunden samt henter alt andet, som du har lejet i forbindelse med vores teltudlejning. Hvis du har lejet tallerkner, glas og bestik, behøver du ikke at tænke på opvasken, for den klarer vi uden beregning. Du skal blot skylle det hele af.

  Kontakt os for leje af telt

  Ring eller skriv til os på telefon 23 45 59 33 eller e-mail a.knappe@mail.tele.dk for at høre mere om vores leje af telt og partytelt i blandt andet På Mors, i Thy, Thisted og Skive.
 • Maskiner
Viser 1 - 12 af 12
Viser 1 - 12 af 12